17 Rapportages over uw kind

Adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs.

Vanaf groep 6 wordt u al meegenomen in de advisering van uw kind. Dit is nog heel globaal.

In groep 7 ontvangt u een voorlopig advies.

Tijdens de oudergesprekken in november krijgen de ouders van groep 8 het definitieve advies voor het voortgezet onderwijs. Het advies is zorgvuldig doorgesproken met de betrokken leerkrachten, intern begeleider en teamleider bovenbouw. Voorafgaand aan het advies is er jaarlijks een informatieavond over het voorgezet onderwijs. U krijgt te horen hoe het voortgezet onderwijs in elkaar steekt en u krijgt tips om op te letten tijdens uw bezoek aan een voortgezet onderwijs school .Op deze avond kunt u algemene vragen stellen. De datum van deze avond is opgenomen in de kalender.

Rapportage.

In het begin van het schooljaar vinden er kennismakingsgesprekken plaats in de groepen 1 en 5 t/m 8 jaarklas en in de groepen 1,5,7 Montessori.

In de overige groepen vinden deze gesprekken facultatief plaats op initiatief van de leerkrachten.

De kennismakingsgesprekken van de groepen 1-2 vinden plaats na ongeveer 6 lesweken.

In november vinden de oudergesprekken facultatief plaats voor de groepen 1,5,6,7,8. In de groepen 2,3,4 vinden er met alle ouders in november gesprekken plaats.

In maart vinden de oudergesprekken plaats voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

In januari/februari vinden de oudergesprekken plaats voor de kinderen van groep 7 en 8. ( Dit in verband met de adviesgesprekken).

In februari/maart ontvangen de ouders/verzorgers, van de kinderen uit groep 3 t/m 8, een verslag over de voortgang van het kind, tevens ontvangen de ouders met kinderen in de groepen 3 t/m 8 een uitdraai van de gemaakte Cito-toetsen.

De ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 krijgen in deze periode alleen een gesprek met de leerkracht.

In juni ontvangen alle ouders/ verzorgers van groep 1 t/m 8 een verslag over de voortgang van het kind. Wanneer de leerkracht of de ouders/verzorgers een gesprek wensen is dit mogelijk. In de kalender kunt u de data vinden van deze gespreksronden.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diemewei 45-05
6605 XH Wijchen

024-6456608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.