site stats
Skip to main content

2. Ouderbijdrage

Ouderbijdrage

Vanaf het schooljaar 2024-20245 is de vrijwillige ouderbijdrage door het bestuur van Kans&Kleur afgeschaft.

2024 06 Brief bestuur ouderbijdrage

 

 Tot en met  schooljaar 2023-2024

De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2022-2023 is door de Ouderraad en Medezeggenschapsraad vastgesteld op 40 euro per kind. Bij de begroting van 2022-2023 staat een uitleg over de besteding en verantwoording van de ouderbijdrage en de totstandkoming van het bedrag.

Met de ouderbijdrage worden alle activiteiten bekostigd die buiten het reguliere lesprogramma vallen. Een grote kostenpost is het schoolreisje, dat eens per twee jaar plaats vind. In het jaar dat het schoolreisje niet plaats vind, wordt hiervoor wel geld gereserveerd. Ook brengt de Sinterklaasviering ieder jaar weer kosten met zich mee. Daarnaast worden bijvoorbeeld ook de Kinderboekenweek, carnaval en avondvierdaagse allemaal (voor een deel) vanuit de ouderbijdrage betaald.

Voor een uitgebreide specificatie: zie de eindafrekening van afgelopen jaar en de begroting van komend schooljaar (gepubliceerd na kascontrole). Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouders ontvangen via verschillende kanalen bericht voor de vrijwillige ouderbijdrage van 40 euro per kind. Hierin staat hoe je de ouderbijdrage kunt overmaken onder vermelding van het kenmerk dat vermeldt staat.