site stats
Skip to main content

1. Activiteiten Ouderraad

Activiteiten Ouderraad
De activiteiten die de OR organiseert, worden aangestuurd door de OR samen met het team en georganiseerd in verschillende commissies.

Algemeen
De meeste commissies hebben draaiboeken waarin alle gegevens van voorgaande jaren staan. Erg handig voor de organisatie, maar natuurlijk is het ook leuk als er nieuwe activiteiten worden bedacht.

Alle plannen moeten van tevoren worden voorgelegd aan de OR en de veiligheidscoördinator van De Trinoom. Activiteiten waarbij de veiligheid van de kinderen in gevaar komt (denk aan eisen van brandweer, vervoer, etc.) kunnen door deze coördinator worden geannuleerd.

Er zijn diverse commissies:

  • schoolfotograafcommissie
  • avondvierdaagsecommissie
  • kinderboekenweekcommissie
  • schoolreisje/sportdagcommissie
  • carnaval/Kerstmis/sinterklaas/Pasen/t-shirts
  • maatschappelijke betrokkenheid

Interesse om te helpen bij activiteiten?
De school wordt steeds groter, het organiseren van activiteiten is dus steeds meer werk. Wij hebben de afgelopen jaren gelukkig gemerkt dat er op De Trinoom genoeg (groot)ouders / verzorgers rondlopen die willen helpen. In september inventariseert de OR en zal zij een voorlopige indeling bekendmaken van alle activiteitencommissies. Extra hulp op de dag van de activiteit zal worden gevraagd in de nieuwsbrief of via intekenlijsten bij de groepen. Het kan ook zijn, dat de leerkracht van je kind, je via Parro benadert voor hulp.

Heb je interesse om te helpen bij de organisatie van een activiteit (dus de gehele activiteit en niet alleen op de dag zelf), meldt je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (bij voorkeur voor medio september).