2. Ouderbijdrage

Ouderbijdrage
De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2020-2021 is door de Ouderraad en Medezeggenschapsraad vastgesteld op 35 euro per kind.

Met de ouderbijdrage worden alle activiteiten bekostigd die buiten het reguliere lesprogramma vallen. Een grote kostenpost is het schoolreisje, dat eens per twee jaar plaats vind. In het jaar dat het schoolreisje niet plaats vind, wordt hiervoor wel geld gereserveerd. Voor de kinderen uit groep 8, wordt een bedrag per kind begroot voor het kamp. Ook brengt de Sinterklaasviering ieder jaar weer kosten met zich mee. Daarnaast worden bijvoorbeeld ook de Kinderboekenweek, carnaval en avondvierdaagse allemaal (voor een deel) vanuit de ouderbijdrage betaald.

Voor een uitgebreide specificatie: zie de eindafrekening van afgelopen jaar en de begroting van komend schooljaar (gepubliceerd na kascontrole). Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouders ontvangen via verschillende kanalen bericht voor de vrijwillige ouderbijdrage van 35 euro per kind. Hierin staat hoe je de ouderbijdrage kunt overmaken onder vermelding van het kenmerk dat vermeldt staat.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diemewei 45-05
6605 XH Wijchen

024-6456608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.