site stats
Skip to main content

9. Ouderraad Trinoom

Welkom op de website van de Ouderraad van De Trinoom. Op deze website houden wij je op de hoogte van de activiteiten van de Ouderraad (OR). De hoofdtaak van de OR is, in samenspraak met school en in samenwerking met de teamleden, het organiseren van activiteiten die worden gefinancierd uit de vrijwillige ouderbijdragen.

Samenstelling Ouderraad
De OR bestaat uit een aantal ouders/verzorgers van leerlingen van De Trinoom. Naast de voorzitter, secretaris en penningmeester zijn namens elke bouw ouders vertegenwoordigd (Jaarklas en Montessori).

Dagelijks bestuur:
Voorzitter Wim Bremer (Montessori bovenbouw)
Secretaris Monique Heijmen-Verberk (Jaarklas bovenbouw)
Penningmeester Paul Müskens (Montessori bovenbouw)
OR-leden:
Manouchka Berendsen (Montessori bovenbouw)
Miranda van der Donck (Montessori midden- en bovenbouw)
Niek Hermans (Montessori onder- en middenbouw)
Bianca Hopman (Jaarklas bovenbouw)
Lisette Pullens (Jaarklas midden- en bovenbouw)
Stephanie Schoss (Montessori onder- en bovenbouw)
Anne van Summeren (Montessori onder- en middenbouw)

MT-leden die vanuit school de vergaderingen bijwonen: Cees Ebben (directeur) Edith Keller (teamleider Montessori en jaarklas groep 1/2) en Suzanne Weijers (teamleider jaarklas groep 3 t/m 8). Roel Duijkers is als evenementencoördinator vanuit school vaak aanwezig bij de vergaderingen.

De OR vergadert circa 6-8x per schooljaar.

Interesse? Mocht je toch interesse hebben om deel te nemen aan de Ouderraad? Je kan altijd contant opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.