Uncategorised

Leerlingen van Trinoom spelen in het Kerkeveldorkest voor koningin Maxima's 50e verjaardag

Twee leerlingen doen verslag van hun optreden met het Kerkeveldorkest op maandag 10 mei ter ere van Maxima's 50e verjaardag in paleis Noordeinde:

We gingen met de bus. Het was heel gezellig, omdat iedereen leuk naar elkaar deed en er leuke praatjes waren. Toen we er waren stond er een mega paleis. We gingen naar binnen en het was een beetje marmer wit met goud. Het was heel mooi en iedereen keek z’n ogen uit. Toen we onze instrumenten hadden uitgepakt kwam er een foto moment op de trap voor het paleis. De plek waar ook de foto gemaakt wordt van een nieuw kabinet. Na de soundtrack moesten we een half uurtje wachten en toen mochten we eindelijk optreden. We moesten toch nog even wachten voor de zaal en toen ineens kwam Jeangu Macrooy , hij zong Broko Mi, het lied dat hij zong bij het Eurovisie songfestival. Hij ging met ons op de foto en gaf ons een boks. We gingen klaarstaan op het podium en ons hart klopte in onze keel. Op het laatste moment, toen we bijna gingen spelen, kwam koningin Maxima binnen. Ze zat voor onze neus! Ze had hele hoge hakken, haar haren in een knot en een beige jurk aan. Ze zwaaide naar ons met een hele grote glimlach. We speelden Latin Starter met drie delen. Na afloop kregen we een goodybag en gingen we met de bus terug naar huis. Helaas is het voorbij, maar we hebben wel een hele leuke dag gehad.

Fiene en Madelon

Orkext-Paleis.png

 

  • Hits: 257

Berichtje van de kinderraad

Berichtje vanuit de Kinderraad

Kinderraad.jpg

Beste ouders, wij, de kinderen van de kinderraad van de Trinoom, hadden maandag 11 april een uitje naar het kasteel Wijchen. We gingen naar het Wijchens kasteel en de burgermeester was er ook bij. We kregen een ketting met een sleuteltje, we waren voor één dag kinderburgemeester.  We gingen in groepjes van ongeveer 4 kinderen onze ideale wijk bedenken. Op papier maakten we tekeningen van onze eigen wijk en hoe je het wil hebben in 2035.

Na de zomervakantie wordt er door de burgemeester een boek gemaakt over de toekomst van ons en wonen in Wijchen. We kregen als bedankje een kaartje voor het museum van Wijchen.

Ook hebben we een bijeenkomst van de kinderraad gehad en die was volgens ons heel leuk. We hebben kennisgemaakt maar ook over wat er op het schoolplein nieuw mag kan komen en wat er nog beter kan.

Groetjes namens de Kinderraad, Luka en Fay

  • Hits: 189

Bezoek inspecteur

 

Donderdag 17 maart is de inspecteur op bezoek geweest op de Trinoom.

Het betrof hier een verificatieonderzoek.

In het kort komt zo’n onderzoek erop neer dat wat de inspectie op bestuursniveau aan informatie ophaalt herkenbaar terug te zien is op schoolniveau.

Hiervoor is de inspecteur in gesprek geweest met de schoolleiding, afvaardiging leerkrachten, MR/OR ouders, leerlingen en vertegenwoordiger vanuit de eerste stap.

De gesprekken met de inspecteur zijn als positief en ondersteunend ervaren. Zijn algemene conclusie was dat de Trinoom goed op de rit staat.

  • Hits: 315

Trinoom in actie

14 april 2022

Trinoom in actie

 Diverse groepen hebben een actie georganiseerd voor de slachtoffers van de vreselijk oorlog die op dit moment zich volstrekt in de Oekraïne. O.a. zijn o.a. flessen ingeleverd, er cakejes verkocht en is er een sponsorloop gelopen.

In totaal is er vanuit onze school de Trinoom een mooi bedrag opgehaald, te weten €2.080,58 en daar mogen we heel trots op zijn! De opbrengst wordt overgemaakt naar giro 555.

Iedereen hartelijk dan die bijgedragen heeft met inzamelen. Met vriendelijke groet en nogmaals bedankt, de werkgroep maatschappelijke betrokkenheid

  • Hits: 358

Corona nieuws

Gewijzigd testbeleid vanaf 11 april 2022


Vanaf 11 april 2022 wijzigt het testbeleid. Zo hoeft er na een positieve zelftest geen
confirmatietest meer gedaan te worden bij de GGD.
Het (zelf)testen bij klachten wordt nog steeds dringend aangeraden. Om deze reden
blijven er vanuit school dan ook testen beschikbaar, mocht u deze voor uw kind(eren)
nodig hebben. U kunt ons dit per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) laten weten.
Wij zorgen dan dat er testen bij leerkracht van uw kind(eren) afgegeven wordt.

  • Hits: 343
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diemewei 45-05
6605 XH Wijchen

024-6456608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.