Activiteiten huidig OR

Kerstdiner informatie            

Donderdag 22 december 2016                                             kerstboom

Tradioneel op de Trinoom, is het Kerstdiner. Op donderdag 22 december van 17.30-19.00 uur zal het kerstdiner plaatsvinden van de groepen. Ieder kind viert in zijn/haar groep kerstfeest. Van te voren kan je je inschrijven voor een lekkernij, dat je thuis maakt en meebrengt naar school voor het Kerstbuffet in de klas. Op deze avond mogen de kinderen feestelijk of sjiek naar school toe komen. De kinderen dineren samen met hun leerkracht(en) en groepsouders in het klaslokaal en sluiten zo de periode voor kerst af om daarna heerlijk Kerstvakantie te gaan vieren.

Hou de Nieuwsbrief van school in de gaten voor meer nieuws.

  

Sinterklaasviering informatie            sinterklaas1

Maandag 5 december 2016 

Op maandag 5 december komt Sint en zijn pieten weer langs op basisschool de Trinoom. De onderbouw en de middenbouw leerlingen mogen bij de Sint en zijn pieten op bezoek. De bovenbouw leerlingen zullen Sinterklaas een beetje helpen. Ze trekken voor 18 november lootjes met elkaar in de klas. En maken een suprise met een gedicht voor iemand uit de groep. De Ouderraad verzorgt 3 euro per leerling om een cadeautje te kunnen komen voor in de suprise. Dit wordt uitgedeeld in de groep door de leerkracht.

Hou de Nieuwsbrief van school in de gaten voor meer nieuws.

Schoolplein

 

Kinderboekenweek informatie            

KBW16 Logo

Woensdag 5 oktober t/m vrijdag 16 oktober 2016

Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa’s en oma’s centraal onder het motto "Voor altijd jong".De 62ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 5 t/m 16 oktober 2016. De 87-jarige Dolf Verroen schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2016. Prentenboek van de Kinderboekenweek wordt gemaakt door Floor Rieder.

Feestelijke opening:
Op dinsdag 4 oktober om 13.30 uur is de opening van de Kinderboekenweek met alle groepen op het speelplein bij de tafeltennistafel van het hoofdgebouw. Alle ouders, grootouders en belangstellenden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt vanaf het grasveld achter het hek, alles bekijken.

Kussentjes-lezen:
Ook dit jaar wordt de traditie van het kussentjes-lezen voortgezet. Kinderen mogen op 5 oktober een klein kussentje meenemen naar school. De kussentjes worden in de luizenzak bewaard. De kussentjes blijven op school tot het einde van de Kinderboekenweek. De leerlingen kiezen zelf in welke groep ze gaan luisteren. Ieder kind blijft in het gebouw waar hij of zij les krijgt.

Ouderhulp:
Tijdens het kiezen van een lokaal waar de kinderen willen gaan luisteren naar een verhaal, is begeleiding bij de trappen en in de gangen gewenst. Daarom zijn we op zoek naar een aantal ouders/grootouders per dag die van 13.30 tot 13.50 uur willen helpen. Het gaat om de data: woensdag 5 oktober, dinsdag 11 oktober en
donderdag 13 oktober. Ouders die dan één dag of aantal dagen willen helpen kunnen mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oproep aan opa’s en oma’s:
Het lijkt ons leuk als opa’s en oma’s in de klas komen voorlezen uit hun favoriete jeugdboek tijdens het kussentjes-lezen, denk bijvoorbeeld aan Dik Trom. Opa’s en oma’s mogen zich opgeven bij de leerkracht van hun kleinkind. Er wordt op woensdag 5 oktober, donderdag 11 oktober en donderdag 13 oktober van 13.30 uur- 13.45 uur voorgelezen.

 

Lustrumfeest 2016 informatie       

Vrijdag 30 september 201625jaar

Dit schooljaar bestaat onze school 25 jaar. Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Op vrijdag 30 september gaan we dit met de hele school vieren. Wat we deze dag gaan doen, verklappen we natuurlijk nog even niet. Wel is het fijn als we deze dag extra hulp zouden kunnen krijgen. denk hierbij aan hulp voor en tijdens de lunch (pannenkoeken bakken en broodje knak), het helpen in de groepen waar nodig, opbouwen/klaarzetten en afbreken van de activiteiten enz. Zet de datum alvast in de agenda! Binnenkort meer informatie in de nieuwsbrief van school!

 

 Hou de Nieuwsbrief van school in de gaten voor meer nieuws.